Top Dance 2007, în elita cluburilor de dans sportiv din România. Cupa Vâlcea și Cupa Prodance

Orasul Valcea a gazduit, sambata, 13 octombrie 2018, cea de-a XIV-a editie a competitiei Cupa Valcea. Competitia s-a desfasurat sub egida federatiei romane de dans sportiv si a strans la start peste 150 de perechi.

Clubul Top Dance 2007, a fost reprezentat de urmatoarele perechi: Janis Fejer – Denisa Simon loc I, 12-15 ani; Alex Oltean – Tania Gaban – locul I, 16-34 ani; Casian Cioaza – Luisa Oltean – loc IV, 6-11 ani.

Orasul Baia Mare a organizat in 14.10.2018, Cupa Prodance. Astfel, Clubul Top Dance 2007,  se mandreste cu urmatoarele rezultate, obtinutede pereche Daniel Opricean – Iadira Nandrea – loc II-cls D, loc III- Open Basic Latino, loc IV – Open Basic Standard. 

„Ma bucur foarte tare pentru acest start in sezon competitional, de toama. Un inceput de sezon asa cum ma asteptam, extrem de puternic si de dificil pentru noi.  Pregatirea si dezvoltarea continua sunt principalele noastre repere! Suntem fericiti de reusitele noastre si speram ca fiecare concurs sa ne gaseasca pregatiti sa oferim o evolutie cat mai buna pe ringul de dans si rezultate cat mai frumoase. Ma bucur, pentru ca de fiecare data reusim sa reprezentam, cu succes, judetul Alba la toate comepetitiile nationale! Felicitari copii si parinti minunati”, a spus antrenorul Alin Rosa.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20006 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*