A murit Remus Joldeș, profesor al Universității din Alba Iulia. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

“Cu mare tristețe ne luăm rămas bun de la domnul profesor Joldeș, un coleg bun și corect, un adevărat mentor pentru cei mai tineri și un profesor blând pe care foștii studenții nu-l vor uita”, a transmis Corina Rotar, decanul Facultății de Informatică și Inginerie din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

“Născut in 06.06.1949, prof. univ. dr. ing. Remus_Joldeș a fost specialist în informatică și calculatoare la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a fost directorul Colegiului Universitar Alba Iulia si membru discret al comunității noastre.

Cei care l-au cunoscut și doresc să își ia rămas bun sau să fie alături de familia greu încercată o pot face la Capela Bisericii “Întâmpinarea Domnului” din Cimitirul “Chip”.

Priveghiul va avea loc vineri, 12 ianuarie, orele 19:30,  iar Slujba înmormântării va fi oficiată sâmbătă,  13 ianuarie 2024, orele 13:00 la aceeași locație.

Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un alt mesaj postat în mediul online.

Despre Redacția ProAlba 36832 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. A murit Remus Joldeș.
    O veste nespus de tristă.
    Un om blând, un suflet bun, care avea grijă de studenți ca de copiii lui.
    A fost printre primii care au venit la Universitate, într-o vreme în care noua instituție era extrem de fragilă, cu un viitor incert. Era o vreme în care cei puțini de atunci lucram din zori până în noapte, el pleca printre ultimii. M-a ajutat mult în momente extrem de dificile, pe care cei de azi nici nu și le pot imagina. A fost membru în primul Senat al Universității. A fost ajutorul meu pe partea de informatizare. A condus Colegiul universitar. A contribuit decisiv la înființarea primei secții de informatică. A coordonat primul laborator de informatică, foarte modern pe vremea aceea. Vorbea puțin și făcea mult. Nu am cuvinte …
    Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*