Aiud| 17 agenți de poliție penitenciară au depus jurământul

Azi, 15 mai 2024, începând cu ora 13.00, la sediul Penitenciarul Aiud  a avut loc  Ceremonialul depunerii jurământului de credință, în cadrul căreia 17 agenți de poliție penitenciară recrutați din sursă externă au depus jurământul de credință în fața conducerii instituției, colegilor lor și a invitaților.

Ceremonia a debutat cu intonarea imnului național al României, după care a luat cuvântul domnul comisar șef de poliție penitenciară Adrian-Dorel Popa, director al Penitenciarului Aiud.

Domnia sa a subliniat importanța evenimentului depunerii jurământului  de către cei 17 agenți de poliție penitenciară.

„Această ceremonie reprezintă un moment deosebit în cariera acestor tineri polițiști, care, prin depunerea jurământului de credință, și-au angajat loialitatea față de lege, respectul față de drepturile omului și hotărârea de a-și îndeplini responsabilitățile cu integritate și profesionalism. Conducerea unitatii și-a exprimat bucuria de a primi noi colegi în rândul personalului și le-a urat bun venit celor 17 politiști de penitenciare nou încadrați, încurajându-i să continue să se dezvolte profesional și să își pună în valoare competențele în beneficiul comunității, multumind tuturor celor implicați în procesul de pregătire și integrare a acestora.

Noii agenți de poliție penitenciară vor continua să contribuie la asigurarea siguranței și securității în cadrul Penitenciarului Aiud, cu devotament și profesionalism în îndeplinirea responsabilităților lor”.

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*