NOU ÎN ALBA IULIA! Sunteți așteptați la Salonul RelaxSis. Masaj-Reflexoterapie-Magnetoterapie cu ceramică de turmaniu

Salonul RelaxSis, proaspăt deschis la Alba Iulia, poate reprezenta, prin intermediul conceptului „Nuga Best”, un real ajutor pentru afecțiuni ale coloanei, durerilor de spate, reumatismului, dureri ale articulațiilor, probleme circulatorii, hipertensiune, insomnie, stres, detoxifiere ori puri și simplu pentru relaxare. Printre beneficiile oferite de salteaua din ceramică de turmaniu, se numără îmbunătățirea activității sistemului nervos, profilaxia osteoporozei, mineralizarea oaselor, sporirea metabolismului, eliminarea toxinelor și a reziduurilor metaboolice, eliminarea edemelor și cicatrizarea rănilor, întărirea sistemului imunitar, reglarea somnului, îmbunătățirea calității pielii ori a stării generale a organismului. Dispozitivul, certificat european, poate fi folosit de majoritatea persoanelor, de la copii până la adulți sau vârstnici.

Informații utile 

Ceramica de turmaniu-la încălzire, devine o sursă de raze infraroșii de undă lungă (RIUL), are un câmp magnetic slab și este o sursă de ioni negativi.

Magnetoterapia-este o metodă efectivă și populară a fizioterapiei. Câmpurile magnetice slabe acționează pozitiv asupra organismului uman și au ca rezultat: reducerea durerilor și inflamațiilor, sporirea procesului de vindecare în cazul întinderii ligamentelor, arsurilor, rănilor, fracturilor și dilatarea vaselor sanguine. Câmpurile magnetice influențează pozitiv funcțiile inimii, cresc circulația sangvină în vasele coronare ale inimii și capacitatea de funcționare a miocardului.

Ionii negativi-contribuie la metabolismul sănătos, la eliminarea încordării, sporesc capacitatea intelectuală, fortifică imunitatea, reduc vâscozitatea sângelui și discompun radicalii liberi din sânge.

IMPORTANT! Salonul RelaxSis se află în Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiș, nr.2A, bloc S1, apartament 42. (în spatele stației de autobuz de la intrarea pe stradă, dinspre Seminarul Teologic) Spațiul e amplasat într-o clădire extinsă de la parterul unui bloc iar la intrare este împrejmuit cu un gard alb). Clienții pot beneficia de o paletă largă de servicii, inclusiv saună. Orice informații suplimentare, puteți obține de la personalul angajat sau la numărul de telefon 0770.920.196. De asemenea, aveți la dispoziție pagina www.facebook.com/RelaxSister/

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21071 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*