Minifarm – 64 de farmacii cu aceeasi oferta premium pentru client

Numarul tot mai mare de farmacii existente pe piata la ora actuala, oferta clientilor posibilitatea de a cauta cele mai mici preturi si de a beneficia de unele dintre cele mai avantajoase discounturi. Marele avantaj este faptul ca romanii pot alege de unde sa isi achizitioneze produsele farmaceutice astfel incat sa economiseasca niste bani in fiecare luna. Oferta este nelimitata, iar cautarile necontentite in special din partea persoanelor varstnice care nu dispun de un buget mult prea mare.

In partea de sud-est a tarii exista peste 60 de farmacii concentrate in special in judetul Constanta si in judetul Tulcea. Mai mult decat atat, 7 dintre aceste puncte farmaceutice sunt deschise non stop astfel incat pacientii nu trebuie sa isi faca griji legate de gasirea medicamentelor. Capitalul investit in acest lant de farmacii este unul 100% romanesc ceea ce inseamna ca produsele oferite se adapteaza perfect nevoilor si necesitatilor poporului roman.

Intre avantajele asigurate de Minifarm se numara si urmatoarele:

Minifarm, o farmacie pentru orice buget

Fara doar si poate, o alegere inspirata o reprezinta lantul de farmacii Minifarm, acolo unde toti pacientii vor avea parte de servicii de calitate, la preturi fara egal. O echipa formata din adevarati profesionisti este pregatita in orice moment sa preia o comanda, dar mai ales sa raspunda cu calm si atentie solicitarilor si intrebarilor venite din partea clientilor. Mediul de lucru este unul cat se poate de placut, iar oamenii se vor simti confortabil imediat ce vor trece pragul farmaciilor.

Teste care monitoriseaza sanatatea

Pacientii cu hipertensiune, isi pot masura acum bataile inimii cu ajutorul testului EKG care se efecteaza in mod gratuit in oricare dintre farmaciile Minifarm. In cazul in care rezultatul nu este unul satisfacator, pacientul va fi indrumat sa consulte un medic de specialitate pentru evitarea aparitiilor eventualelor complicatii cardiace. Sanatatea clientilor este cea mai importanta motiv pentru care angajatii se straduiesc sa ofere cele mai bune servicii.

Cosmetice si homeopate

In cadrul farmaciilor Minifarm, clientii gasesc atat produse farmaceutice, cat si produse cosmetice, dar si produse homeopate. Cele din urma sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt o alternativa ideala pentru tratarea banalelor afectiuni ale organismului. In general, preturile practicate sunt cele mai mici de pe piata, insa clientii au posibilitatea de a beneficia de un discount suplimentar prin prezentarea cardului de fidelitate. Cu ajutorul acestuia, fiecare client intra in cursa pentru castigarea anumitor premii beneficiind in acelasi timp de cele mai interesante promotii. Vezi aici produsele

Carduri avantajoase

Nici bebelusii nu sunt uitati fapt pentru care tinerele mamici pot profita din plin de cardul Minifarm junior. Cu ajutorul acestuia, toate retele destinate copiilor sunt absolut gratuite asa ca parintii pot rasufla linistiti stiind ca cineva vegheaza alaturi de ei la sanatatea celor mici.

Prezenta online

Pacientii care nu isi doresc sa piarda timpul prin farmacii, pot opta pentru serviciul online pe care Minifarm il pune la dispozitie. Din confortul propriei locuinte, acestia isi pot comanda produsele dorite cu doar un singur click. Comanda urmeaza sa fie livrata direct la usa de un curier fara nici cel mai mic efort.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*