Bărbatul din Alba Iulia, dat dispărut de acasă, a fost găsit

UPDATE-Vineri, în jurul orei 15.40, IPJ Alba a anunțat că bărbatul dat dispărut a fost găsit și că nu pare să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Inspectoratul de Jandarmi Alba a precizat că joi, în jurul orei 15:00, un echipaj de jandarmi montani care se îndrepta spre Postul de Jandarmi Montan Roșia Montană,  a observat la intrarea în localitatea Izvorul Ampoiului, o persoană aflată pe marginea carosabilului, ce avea semnalmentele unui bărbat dispărut în data de 16 ianuarie, care plecase de la locuința fiului său, fără a se mai întoarce.

Bărbatul se îndrepta spre Alba Iulia, nu deținea documente asupra lui și a fost condus la sediul poliției în vederea identificării și luării măsurilor legale.

Acesta era într-o stare de sănătate bună și nu a solicitat îngrijiri medicale.

STIREA INIȚIALĂ

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la locuința fiului său din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. 

În seara zilei de 16 ianuarie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din cartierul Micești al municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că, tatăl său, BALAZS RUPI, de 61 de ani, a plecat de la locuința sa din Alba Iulia și nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

  • 156 cm înălțime;
  • 55 de kilograme;
  • Ochi negri;
  • Păr negru, tuns scurt;
  • Poartă mustață și barbă neîngrijită;

La momentul dispariției purta geacă albastră, ghete maro, iar pe cap avea o căciulă.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii au desfășurat activități de căutare însă până în acest moment acesta nu a fost găsit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20663 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*