Un bărbat din Alba s-a apropiat de soție și a ajuns după gratii

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au reținut pe un bărbat din comuna Ighiu, care nu a respectat dispoziția ordinului de protecție emis de instanță și s-a apropiat de soția sa. 

În noaptea de 13/14 februarie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați de către o femeie din comuna Ighiu, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție emis de un judecător.

Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii și, în spatele unei anexe, l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, care încerca să se ascundă.

În ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată la data de 08.11.2019, care prevedea evacuarea temporară, pentru o perioadă de 6 luni, din locuința comună precum și păstrarea unei distanțe de minim 30 de metri de soția sa, bărbatul a revenit la domiciliul comun.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 februarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22616 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*