Cornel George Comșa, din nou la B1 TV. Astăzi, de la ora 16.00

“Miercuri, 22 mai 2019, de la ora 16.00 voi fi invitat la B1 Tv la Tudor Barbu, probabil pentru ultima data in aceasta campanie. 

Din pacate, pe tot parcursul ei, s-a vorbit numai de coruptie, de arestari, de Dragnea, Coldea sau Kovesi si aproape deloc despre Uniunea Europeana. In fiecare zi sunt surprins sa vad ca oamenii pe care ii intalnesc nu stiu nici macar pentru ce sunt aceste alegeri, cum arata o lista de partid, câti europarlamentari merg la Bruxelles si cum se distribuie locurile…

Toata lumea il injura pe Dragnea. Cred ca merita, foarte bine! Dar de guvernarea Ciolos a auzit cineva? Despre dezastrul national care l-a produs acest om in 14 luni ca Prim Ministru? Dar de guvernarea Ponta terminata subit cu drama de la Colectiv? Dar de 10 ani cu Basescu si Tariceanu? 

Suntem aici, o tara intreaga, din vina acestor personaje. Toti au guvernat, toti au prezidat si inca nu le-a ajuns… Eu sunt primul pe o lista de tineri care pot face lucrurile altfel pentru tara noastra. PSDI este partidul meu si suntem pe buletinul de vot la pozitia a zecea.  

Puteti sa ne votati sau nu, este alegerea si dreptul vostru. Eu doar va indemn sa nu cadeti prada manipularilor si sa alegeti din nou si din nou aceeasi artizani ai mizeriei in care se afla tara noastra!”, a transmis Cornel George Comșa, albaiulianul care ocupă prima poziție pe lista PSDI la alegerile parlamentare.

 

Publicitate electorală

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*