Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vine în întâmpinarea preșcolarilor și a elevilor din unitățile de învățământ din județul Alba cu un nou proiect

Începând cu 22 martie 2019, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vine în întâmpinarea preșcolarilor și a elevilor din unitățile de învățământ din județul Alba cu un nou proiect intitulat sugestiv Descoperă biblioteca. Proiectul a fost generat de echipa bibliotecii la sugestia cadrelor didactice și are ca obiectiv principal oferirea unor experiențe culturale inedite care să conducă la formarea de abilități de accesare a serviciilor oferite de instituție acestor categorii de utilizatori.

Descoperirea bibliotecii începe încă de la poarta de acces în instituție care are o interesantă poveste ce va fi descifrată cu ajutorul unor personaje de poveste care vor anima și îndruma copiii pe tot parcursul vizitei. Experiența în universul cunoașterii oferit de lumea cărților va continua cu o vizită în secțiile bibliotecii unde personalul de specialitate va prezenta colecțiile de carte și unde cei prezenți vor avea parte de câteva surprize pregătite de bibliotecare. Pentru cei ce doresc să dea expresie abilităților lor creative, biblioteca le stă la dispoziție cu ateliere creative, lecture interactive și jocuri educative, toate însoțite de recomandări de lectură specific fiecărei categorii de vârstă. Vizita ghidată se va încheia cu un popas în Bibliobus unde cei ce doresc pot dona cărți sau jucării pentru copiii mai puțin norocoși din județul Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*