S-a semnat contractul de finanțare pentru lucrările de extindere rețea apă și canalizare în zona Orizont din Alba Iulia

Astăzi, am semnat, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru lucrările de extindere rețea apă și canalizare în zona Orizont din Alba Iulia, în valoare de 7,1 milioane de lei. Secretarul de stat Alexandru Stoica m-a asigurat de întreaga susținere a ministerului în acest proiect.

Am fost onorat să semnez acest contract în numele albaiulienilor. Proiectul tehnic este deja realizat și autorizațiile sunt eliberate, iar caietul de sarcini este pregătit pentru demararea procedurilor de achiziție a lucrărilor de execuție. Grație acestei finanțări, în toamna acestui an vor începe lucrările și aceste 11 străzi din cartierul Orizont vor intra în normalitate. Da, pentru că a avea în anul 2023 apă și canalizare ar trebui să reprezinte o situație normală. Anormal a fost să se dezvolte un întreg cartier fără un plan de introducere a utilităților.

Rezolvăm, rând pe rând, problemele orașului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună!, a transmis, vineri, primarul Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*