S-a semnat contractual de execuție pentru Gradinița 16, din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa”

Vești bune pentru albaiulieni! Am semnat, astăzi, contractul de execuție pentru Gradinița Nr. 16, din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa”.

Ne-am dorit construirea unei clădiri la standarde moderne, necesară pentru educația preșcolară, deoarece Grădinița cu Program Prelungit Nr.16 nu a funcționat într-o clădire proprie, deși deservește trei mari cartiere ale orașului: Ampoi I, Ampoi II și Ampoi III.

Noua grădiniță va dispune de 160 de locuri și se va realiza prin extinderea pe verticală și orizontală a cantinei existente. Se vor efectua și lucrări de amenajări exterioare: loc de joacă pentru copii, alei carosabile și trotuare.

Mereu am subliniat importanța educației celor mici, iar în acest moment sunt deosebit de încântat că astfel de proiecte, fie ele creșe sau grădinițe, toate în beneficiul micuților albaiulieni, prind contur.

Licitația a fost câștigată de către Tobimar Construct SRL, iar valoarea totală este de 18.8 milioane de lei cu TVA, cu o durată de execuție de 14 luni, a anunțat primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*