O tânără din județul Alba, studentă la Academia Forțelor Aeriene, a devenit campioană națională la volei feminin

O tânără din județul Alba, studentă la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, a devenit campioană națională la volei feminin, alături de echipa cu care a participat la o competiție organizată la nivel de MApN. În cadrul acesteia, opt instituții de învățământ superior din MapN s-au luptat pentru a cuceri medaliile și cupele mult dorite, demonstrându-și înaltul nivel voleibalistic.

Este vorba de Nadia Petruse, o fată din comuna Gârda de Sus, care la vârsta de 14 ani a intrat la Colegiul National Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, visând încă de pe atunci să devină controlor de trafic aerian. Pregătită cu profesionalism de cadrele didactice și militare, și-a descoperit pasiunea pentru sport, câștigând  numeroase premii la diferite concursuri sportive și aplicativ-militare.

,,Sunt mândră că am reușit să ajung aici și, în același timp, recunoscătoare familiei și tuturor celor care m-au sprijinit de-a lungul timpului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, sperând să evoluez în continuare, atât în carieră militară, cât și pe plan sportiv.”

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*