Precizări cu privire la intoxicările USL, lansate astăzi, la adresa Primarului Mircea Hava și a Președintelui Consiliului Județean, Ion Dumitrel

Am luat act cu surprindere de afirmația politicienilor USL, potrivit căreia Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și Președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel ar fi apelat la sprijinul USL pentru candidaturile de la Primăria Alba Iulia, respectiv Consiliul Județean Alba.

Asistăm la un grav act de dezinformare și de manipulare pus la cale de USL. De altfel, acest tip de manipulare dovedește lipsa de cultură politică a politicienilor USL din Alba, în condițiile în care Mircea Hava și Ion Dumitrel sunt cotați cu prima șansă în sondajele de opinie, la diferențe foarte mari de candidații Uniunii Socialiste. Lipsa realizărilor, demagogia și disperarea obținerii de voturi îi îndeamnă să recurgă la astfel de intoxicări.

Dorim să respingem categoric orice discuție avută cu reprezentanți USL în vederea susținerii unor candidaturi la alegerile din vara acestui an. Trădarea și traseismul politic sunt îmbrățișate, după cum am văzut în ultima vreme, doar de Alianţa Socialistă.

Reafirmăm pe această cale că, atât Mircea Hava, cât și Ion Dumitrel sunt candidații PDL pentru funcția de Primar al municipiului, respectiv Președinte al Consiliului Județean.

Ne afirmăm dezamăgirea cu privire la intoxicările politicienilor USL din Alba Iulia și condamnăm categoric maniera neelegantă a acestora de a face politică. Ne asteptam si pe viitor la astfel de tentative de inducere in eroare si manipulare a locuitorilor judetului Alba din partea politicienilor USL.

Biroul de presa al PDL Alba

раскрутка и продвижение сайтачитать чужие сообщения вконтакте онлайн

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*