Hava si Dumitrel au cerut, in genunchi, sa fie primiti in USL Alba

Zilele PD-L-ului sunt numărate în judeţul Alba. Nu o spunem noi, o spun sondajele de opinie, o spun cetăţenii cu care stăm de vorbă în fiecare zi. Baronii portocalii au intrat în panică şi nu ştiu ce să mai facă, fiind perfect conştienţi că vor pierde la alegerile locale în luna iunie.

Un vechi proverb spune că şobolanii părăsesc primii corabia când simt că aceasta se va scufunda. Aşa au încercat să facă şi Mircea Hava şi Ion Dumitrel. Să plece din PD-L cu destinaţia USL. Uite aşa cei doi mari pedelişti, care prin funcţiile lor au girat tăierile de salarii şi pensii, precum şi disponibilizările din sistemul bugetar, au vrut să devină peste noapte mari apărători ai cetăţenilor.

Disperaţi la culme Hava şi Dumitrel şi-au călcat pe orgoliu, şi-au înghiţit aroganţa şi s-au dus, în genunchi, la secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Căruia i-au cerut să fie primiţi în PSD, pentru ca după aceea cei doi crai să fie propuşi candidaţi la Alba Iulia , respectiv Consiliul Judeţean Alba. Degeaba i-au pupat mâinile lui Dragnea şi l-au aburit cu fel şi fel de promisiuni, că vor aduce primari cu ei, că vor aduce voturi. Răspunsul a fost unul sec: avem candidaţi la Alba Iulia şi la Consiliul Judeţean Alba! Perioada transferurilor s-a încheiat!

Nu putem să nu remarcăm spaima de moarte pe care o are actualul primar când îşi aduce aminte de dosarele de la DNA. Că s-au adunat multe, iar prejudiciul calculat până acum de procurori a trecut binişor de 5 milioane de euro. Cei doi şi-au imaginat că vor reuşi să se transfere la USL, pentru a scăpa de problemele cu justiţia şi pentru a nu mai fi nevoiţi să dea explicaţii despre modul în care s-au cheltuit fondurile publice. Calculul a fost greşit.

Le dăm un sfat celor doi corifei pedelişti. Să nu mai atace reprezentanţii USL Alba, din moment ce şi-au dorit atât de intens să plece la PSD. Mai bine să tacă din gură şi să aştepte rezultatele votului din iunie.

PDL este în momentul de faţă în pragul celei mai mari înfrângeri electorale din istoria sa. Măsurile proaste, luate de guvernanţi împotriva propriului popor, i-au dus pe oameni la exasperare, iar acest lucru se vede şi în intenţia de vot.

CĂLIN POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

 deeo.ruпрограммы для взлома вконтакте онлайн

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*