Potor: Îmi doresc decenta si fair play in campania electorala

Am intrat în cursa pentru Primăria Alba Iulia pentru că îmi pasă de oameni, pentru că vreau să fac ceva pentru albaiulieni, să schimb ceva în orașul meu. Dar în primul rând pentru că vreau să le redau oamenilor speranța că la Alba Iulia se poate trăi mai bine.

Albaiulienii sunt oameni harnici, serioși, care merită să spere că ziua de mâine la va aduce șansa unui loc de muncă. Oamenii au nevoie de locuri de muncă și investiții majore, care să ducă la o dezvoltare reală a municipiului nostru. Tinerii au nevoie de o șansă pentru a se afirma și a-și construi o carieră aici la Alba Iulia, nu în alte orașe mari din țară.

Încă de la debutul campaniei electorale vreau să îi asigur pe contracandidații mei de toată disponibilitatea la dialog din partea mea. Sunt adeptul unei campanii constructive, a disputei de idei bazată pe argumente, a dezbaterilor față în față pentru binele orașului nu al nostru personal. Vreau să comunicăm, nu să avem parte de certuri sterile prin presă. Eu le întind o mână tuturor și îi invit să facem o campanie caracterizată prin decență și fair-play, în care să câștige cel mai bun. Din respect pentru cetățenii cărora le vom cere votul și care își pun întotdeauna mari speranțe în cei care îi conduc.

Fac eu primul gest. Le întind mâna contracandidaților mei și îi invit la o cafea, luni 14 mai ora 15.00, la Alba Mall. Cred că e un gest de normalitate și de bun simț.

Călin Potor,

 Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

поисковая оптимизация интернетеvzlomer скачать

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*