În Ora Pământului, Aiudul stinge lumina

În data de 31 martie 2012, la 20:30, Aiudul îşi stinge luminile pentru o oră, în cadrul Orei Pământului, campanie pe care municipiul Aiud o susţine pentru a treia oară consecutiv. În 2011, Aiudul a făcut parte din cele 5200 de oraşe din peste 135 de ţări care au înţeles importanţa transmiterii unui semnal împotriva încălzirii globale şi de conştientizare a populaţiei cu privire la efectele acesteia, lumea fiind totodată invitată să înţeleagă necesitatea gestionării cât mai eficiente a energiei.

Campania Earth Hour 2012 îndeamnă la un angajament mai ferm al populaţiei în privinţa schimbării stilului de viaţă şi a reducerii impactului său negativ asupra planetei. „Fiecare dintre noi poate schimba lumea în care trăim” este dictonul unui eveniment în cadrul căruia Municipiul Aiud va opri, în intervalul orar 20:30-21:30, iluminatul public de pe raza localităţii.

Cetăţenii municipiului, instituţiile publice şi firmele private, care doresc să susţină la rândul lor Ora Pământului 2012, alături de autorităţile locale, sunt invitaţi să stingă lumina şi să contribuie la rândul lor la o campanie organizată în România de WWF Danube Carpathian Programme.

topodinкак взломать электронную почту rambler

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Adevărul este că aprindeți lumina minții și a sufletului cu acest prilej de rezonanță mondială.

    Este important, ca fiecare să ia în seamă noua viziune privind energia verde.
    ONU și peste 160 de țări sprijină prin subvenții impotante, credite de carbon, producătorii de energie verde.

    Alba Iulia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*