Tinerii Democrat Liberali va invita sambata la Ora Pamantului

In semn de respect fata de planeta-leagan al umanitatii si de solidaritate cu cetatenii din toata lumea care vor sa economiseasca resursele de energie si sa puna astfel la adapost generatiile urmatoare, Tineretul Democrat Liberal din Alba organizeaza sambata, 31 martie, incepand cu ora 18, in Parcul Unirii din Alba Iulia (zona fantanii cinetice) un eveniment menit sa marcheze Ora Pamantului din acest an.

„Suntem perfect constienti ca existenta durabila a Umanitatii presupune gandirea in alte culori decat griul si negrul caracteristice poluarii: transformarea simultana a mentalitatilor. Schimbarea suntem noi. Fiecare, eu, tu, impreuna” a declarat Bogdan Paunescu, prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Alba.

Albaiulienii si toti cei care doresc sa fie solidari cu planeta Pamant sunt asteptati sambata seara in Parcul Unirii, pentru a petrece cateva ore intr-un eveniment inedit in cadrul caruia vor fi lansate lampioane zburatoare, iar cei mici se vor bucura de baloanele oferite de tinerii democrat liberali si de un fond muzical special ales pentru acest eveniment.

Cel mai important moment al zilei va fi, bineinteles, Ora Pamantului, cand in intervalul orar 20:30 – 21:30 cat mai multi albaiulieni si cetateni ai judetului Alba sunt asteptati si rugati sa stinga luminile timp de o ora. Se vor alatura in acest fel celul mai mare eveniment de mediu din istorie, in care milioane de oameni, institutii sau companii sunt impreuna in incercarea de a oferi o sansa in plus generatiilor viitoare.

раскруткавзломать wifi пароль скачать

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Alba Iulia este prezentă!
    Ar fi importantă prezența tuturor tinerilor indiferient de orientarea politică.
    Consider că TDL ar trebui să facă o invitație oficială, în mass-media, tuturor organizațiilor de tineret.
    Un astfel de eveniment este de unitate și de luminare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*