Florin Ungurean invingator in turneul “Weekend sahist albaiulian 1”

Duminica s-au desfasurat ultimele 2 runde ale turneului “Weekend sahist albaiulian 1” organizat de Clubul Municipal de Sah Alba Iulia. Derbyul rundei a 5-a, intre cei mai buni juniori din judetul Alba, Mihnea Costachi (12 ani) si Adrian Secheres (14 ani) s-a terminat remiza. De acest rezultat a profitat Florin Ungurean (Alba Iulia), care l-a invins pe Stefan Oltean (Cluj Napoca) si a preluat conducerea in clasament, cu o jumatate de punct avans fata de Costachi si Secheres. In ultima runda Florin Ungurean a reusit sa reziste asaltului lui Mihnea Costachi, salvand in extremis o jumatate de punct, cu care si-a asigurat locul 1 in clasament, deoarece la masa a 2-a Adrian Secheres a obtinut doar remiza in confruntarea cu David Cordea. La masa a 3-a, Attila Csaszar l-a invins pe Nicolae Sandru, egalandu-i la puncte pe Secheres si Costachi.

Clasamentul final al turneului, pe baza punctajului obtinut si a criteriilor de departajare in caz de egalitate de puncte, a fost urmatorul: 1.Florin Ungurean (Alba Iulia) 5p 2-4.Adrian Secheres (Teius), Attila Csaszar (Targu Mures), Mihnea Costachi (Alba Iulia) 4,5p 5-7.David Cordea (Alba Iulia), Dumitru Pavelescu (Cluj Napoca), Aydin Kirtiloglu (Regin) 4p

Pentru Florin Ungurean, tanarul antrenor al grupelor de copii ai clubului municipal de sah din Alba Iulia, este prima victorie intr-un turneu open omologat de F.R.Sah si FIDE.

aracer.mobiспособы взлома почтового ящика mail ru

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*