Doi subofițeri au depus jurământul militar la Jandarmeria Alba

          În data de  21.09.2022,  la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a fost rostit jurământul militar de către doi colegi nou încadrați, ca urmare a promovării concursului din sursă externă, organizat în anul 2022.

           Ziua depunerii Jurământului militar este unică pentru fiecare militar, astfel, vizibil emoționați de noul pas făcut si de noua carieră ce îi așteaptă, noii colegi au jurat credință față de țară și de această armă.

           Domnul inspector șef  locotenent-colonel Tudor Gheorghe Pașca, le-a urat  noilor noștri colegi,  sergent major Târziu Mihai Viorel  și sergent major Tătar Marius Cătălin,  bun venit în rândul cadrelor militare. Totodată i-a felicitat și le-a solicitat implicare, responsabilitate și disciplină în executarea misiunilor ce revin inspectoratului,  precum și asumarea conștientă  a obligațiilor ce decurg din calitatea pe care au dobândit-o, și le-a menționat că deși drumul va fi plin de provocări și anevoios  pe alocuri, cu siguranță va fi presărat cu multe satisfacții, fiind un drum al perfecționării profesionale și acumulării de cunoștințe.

După depunerea jurământului militar, inspectorul șef al I.J.J. Alba, domnul locotenent-colonel Tudor Gheorghe Pașca,  a rostit următoarele cuvinte: „Ostași, de azi înainte,  prin  voia voastră si ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiţi demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!

 

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*