VIDEO: Reprezentanții AUR, întâlniri cu cetățenii din Alba Iulia, Sebeș și Ocna Mureș

Candidații, membrii și susținătorii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și-au continuat întâlnirile cu locuitorii din județul Alba. 

CITEȘTE și Vasile Bucur este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la Președinția Consiliului Județean Alba

CITEȘTE și Alin Tudose este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la Primăria Municipiului Alba Iulia

“Cetatenii din municipiului Alba Iulia, cu care am dialogat zilele trecute,in fata carora ne-am prezentat ca oameni,ca si partid, ca si ideologie, ne-au primit si intampinat cu mare caldura si ne-au transmis ofurile lor, necazurile lor, nemultumirile lor. Toti , la unison, ne-au spus acelasi lucru: s-au saturat de 30 de ani de bataie de joc,de mizerie, de umilinta, de tradare, de promisiuni mincinoase si vor altceva, vor schimbare.  schimbare reala,cu oameni noi, necompromisi politic si neprinsi in aceasta cloaca a gastilor mafiote care, in loc sa lupte pentru oameni, lupta pentru interesele lor personale si de grup.Dupa 30 de ani, bietii oameni rabda la fel de foame, de frig,de lipsa banilor, de lipsa medicamentelor, de lipsa accesului la informatie, cultura, educatie, la o viata decenta. Cred ca a sosit momentul sa facem dreptate in Romania, sa dam de-o parte partidele traditionale care au luptat impotriva intereselor romanilor , care nu au stiut cum sa-si dea randul la impartirea ciolanului, netinand cont de acesti napastuiti si oropsiti ai soartei.”, a transmis Vasile Bucur, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Alba. 

“Caravana AUR a fost si in municipiul Sebes, pentru a vorbi cu sebesenii, pentru a-i asculta si a le sustinere dorintele si idealurile.L-am insotit si sustinut pe colegul nostru Marius Toparceanu,un om serios,un om de afaceri,un om cu suflet de Aur care are o impresionanta si frumoasa carte de vizita si,care si-a pus disponibilitatea in interesul cetatenilor”, a precizat Vasile Bucur, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Alba. 

“Am fost in mijlocul oamenilor din Ocna Mures si imprejurimi.Si aici,ca peste tot in judetul Alba,am fost primiti cu mare caldura si prietenie. Mesajul celor din Ocna Mures este acelasI ca peste tot in judetul Alba si in intreaga tara: Vrem schimbare!”Vrem o schimbare adevarata, reala, din radacini si nu una formala, facuta sa dea bine in campania electorala, sa mintim , sa trombonim, sa manipulam electoratul, asa cum fac majoritatea partidelor politice din Romania. Oamenii s-au saturat de minciuni, de promisiuni fara acoperire, de hotii si de tradari. Vor altceva.Vor oameni noi, lucruri noi, concrete, pentru ei si in folosul lor. Iar singurul partid curat din Romania care le poate garanta implinirea acestor dorinte este AUR-Alianta pentru Unirea Romanilor.Doamne ajuta !” a declarat Vasile Bucur, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Alba.

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*