Comunicat de presă: Derularea etapei 4 a campaniei “OM cu OM”

Astăzi, s-a încheiat etapa 4 a campaniei “OM cu OM”, iniţiată de Primăria Municipiului Alba Iulia în cadrul proiectului “Rumourless Cities”. Această etapă a proiectului a constat în realizarea unei şedinţe foto de impact pentru publicul albaiulian, prin care se portretizează persoane de etnie romă, parte a societăţii din Alba Iulia.

Şedinţa foto a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Primăria Municipiului Alba Iulia,   Alex Hada, fotograf profesionist la “Alex Hada Photography” în Alba Iulia şi de Asociaţia pentru copii de tip familial “Riţa Gărgăriţa” din cartierul Bărăbanţ, parte a aceluiaşi oraş. Toate părţile au contribuit la realizarea unei ședințe foto de impact, care aduce în prim-plan copiii de etnie romă de la Asociaţia “Riţa Gărgăriţa”.

Aceşti copii şi tineri au fost integraţi perfect în comunitatea din Bărăbanţ şi beneficiază de drepturi egale precum şi şanse egale, cu ale oricărui copil român, la un viitor mai bun. Astfel “Riţa Gărgăriţa” este un exemplu de anti-discriminare şi egalitate pentru toţi oamenii din Alba Iulia. Aceşti copii, împreună cu conducerea asociaţiei ne arată că ei şi oricine ar trebui să aibă dreptul la un viitor mai bun, indiferent de etnia de care aparţii.

Derulăm în continuare campania “OM cu OM”, care are ca scop principal regăsirea Omeniei printre oamenii din Alba Iulia şi îndemnarea acestora la non-discriminare faţă de comunitatea romă. Este important să reamintim tuturor cu câte greutăţi se confruntă romii din Alba Iulia în mediul social, educaţional şi profesional şi că doar împreună putem stopa discriminarea lor.

Pentru mai multe detalii puteți contacta:

Alexandra Cîrstoiu – Manager Proiect Rumourless Cities

Număr de telefon: +40 756 418 600

E-mail: alexandracirstoiu@gmail.com

Adresă: Str. Moților 5A, Primăria Municipiului Alba Iulia

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*