Calin Potor acuza PP-DD Alba de mesaje “otravite”. Vezi cum raspund oamenii lui Dan Diaconescu

In cadrul unei conferinte de presa tinute luni deputatul Calin Potor, candidatul USL la primaria Alba Iulia, s-a declarat deranjat de telefoanele pe care mai multi albaiulieni le-ar fi primit si in care li s-ar fi spus acestora ca primarul Mircea Hava are probleme grave legate de incalcarea legii si ca ar putea chiar sa isi piarda libertatea. Potor a adaugat ca vina le-ar reveni celor de la PP-DD si l-a nominalizat pe candidatul acestei formatiuni la primaria municipiului Alba Iulia , Dorin Serdean. Potor a mai facut referire si la investitorii straini pe care cei de la PP-DD Alba, i-au invitat in ultimele zile la Alba Iulia. „Ei nu stiu ca in adminsitratie exista oferta, selectii de oferta, exista lege. Nu cred ca e un pas in plus daca scapam de firmele portocalii si ne procopsim cu firmele lui DD si PP. Probabil ca lipsa de experienta si dezinteresul fata de ceea ce inseamna administratie locala si lege ii face sa gandeasca asa de putin si asa de slabut.” a conchis Potor.

Declaratie Calin Potor

[ca_audio url=”https://assets.proalba.ro/2012/06/calin-potor-ppdd.mp3″ width=”500″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player”]

Reactia PP-DD Alba nu a intarziat sa apara. Intr-un comunicat remis presei se arata ca: ”Vrem sa clarificam prin acest comunicat pozitia noastra referitoare la declaratiile facute astazi de domnul Calin Potor prin intermediul presei si de domnul Mircea Hava in mod direct, in intalnirea sa cu Dorin Serdean la Oarda de Sus. Partidul Poporului Dan Diaconescu a desfasurat si desfasoara o campanie pozitiva in tot judetul Alba, fiind singurul partid serios care prin reprezentantii sai nu a atacat decat proasta administratie a PDL si lipsa de solutii a USL. Nici candidatul nostru la primarie Dorin Serdean si nici Ion Marincas nu au facut referinte publice la nivelul personal sau familial in competitia cu candidatii PDL si USL”.

Dorin Serdean, candidatul PP-DD la primaria Alba Iulia a comentat si el reactia lui Calin Potor si sustine ca a fost atacat fara o baza logica: „Este evident ca scaderea in simpatia publica si intentia de vot pe care domnul Hava si domnul Potor o inregistreaza de la o zi la alta in aceasta campanie ii indeamna sa faca gesturi pripite. Calin Potor m-a atacat fara baza logica astazi intr-o conferinta de presa, iar domnul Hava mi s-a plans de telefoane care demascau relatia de rudenie cu domnul Potor, in scurta intalnire pe care am avut-o cu el in Oarda de Sus ieri. Eu nu joc la mize mici, PP-DD dovedeste forta in fiecare saptamana, am adus in Alba Iulia corporatii de prima mana in lume, am aratat albaiulienilor ca suntem singurul partid din Alba care are o usa deschisa la marii investitori din Israel, Uniunea Europeana sau China. Domnul Potor si domnul Hava si-au dat la picioare toata campania, eu nu am intrat in acest joc marunt. Imi respect adversarii, insa acestia nu au nici o solutie pentru albaiulieni. Ca un element pitoresc, si parintii mei au primit telefoane – mama m-a sunat revoltata ca nu stia ca Hava si Potor sunt nas si fin, adica aceeasi familie, si ca a primit un apel telefonic anonim care demasca aceasta relatie de rudenie..nu mi-a spus nimic de dosarul dlui Hava. Sa lasam justitia sa decida, iar pentru 10 iunie, sa ii lasam pe albaiulieni”, a conchis Serdean.

In incheierea comunicatului remis presei de catre PP-DD se mai arata ca „PP-DD pledeaza pentru o campanie serioasa, bazata pe propuneri concrete, nu pe denigrarea adversarilor. Asa cum am promis, peste doua zile, invitatii nostri la Alba Iulia se numesc Shanghai Construction Group, cea mai mare corporatie din lume specializata in constructii.”

 раскруткаперехват трафика wifi android

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*