Foto: Fundaţia Comunitară Alba şi echipa YouthBankau făcut fericiţi copiii din Alba Iulia

Ca şi în ultimii doi ani, Fundaţia Comunitară Alba şi echipa YouthBank au organizat în preajma Zilei Copilului acțiuni dedicate celor mici.

Astfel sâmbătă, 2 iunie, Fundația Comunitară Alba a organizat în Piața Cetății, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, un stand la care voluntarii fundației au dăruit copiilor sute de baloane colorate, au făcut face-painting pentru aceștia, au oferit calendare și au vorbit despre YouthBank și despre oferta educațională pe care acest program de succes o oferă municipiului Alba Iulia. Nu a lipsit clovnul, care i-a amuzat pe copii și le-a dăruit baloane modelate în forma unor animale.

În cursul aceleiaşi zile, personalul Fundaţiei Comunitare şi liceenii din YouthBank au făcut două vizite surpriză, prima copiilor internați la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba, iar cealaltă copiilor aflați la Centrul Maternal “Speranța” din Alba Iulia. Toți micuții au primit baloane colorate și modelate, dar mai ales s-au simțit bine în compania clovnului și a echipei fundației.

„Am reușit să facem din Ziua Copilului un eveniment permanent pentru Fundația Comunitară și YouthBank, pentru că feţele fericite ale copiilor atunci când le facem o bucurie ne fac şi pe noi fericiţi. Azi am dăruit 700 de baloane colorate, iar asta înseamnă câteva sute de copii care au zâmbit” a declarat Andreea Idita-Șeican, voluntar al fundației.

оптимизация сайта этовзломать e mail

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*