Bătaie în sediul unei agenții de modeling din Alba Iulia. Membrii unei familii din Sebeș și angajați ai firmei, actori într-un episod violent

bataieIncidentul s-a petrecut miercuri, 27 iulie, în jurul orei 16.00 , când un echipaj de jandarmerie a fost sesizat prin apel la 112 să se deplaseze pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia , la sediul unei agenții de modeling, pentru a interveni la un scandal.

Motivul conflictului l-a constituit faptul că un bărbat din municipiul Sebeș a încheiat un contract de prestări servicii cu agenția respectivă pentru fiul său minor. Bărbatul a achitat o sumă de bani, însă ulterior a revenit la sediul agenției împreună cu fiul și soția sa și manifestându-și nemulțumirea față de serviciile menționate în contract a solicitat să-i fie restituită suma de bani. De aici au început discuțiile contradictorii, iar până la violențele fizice nu a mai fost decât un singur pas. Membrii familiei nemulțumite și angajații agenției au început să se împingă și să se lovească reciproc, în urma altercației fiind distrus un birou. În urma intervenției echipajului de jandarmerie, conflictul a fost aplanat, în cauză întocmindu-se proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și distrugere. Actele procedurale întocmite cu această ocazie vor fi înaintate Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Despre Redacția ProAlba 35934 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*