DENISA MOGA, artistul începutului de an în județul Alba! Tânăra din Sebeș a debutat cu piesa “Singuri” și a fost invitată la cele mai cunoscute televiziuni din România

La nici 17 ani, Denisa Moga, originară din Sebeș, a debutat cu piesa “Singuri”, o melodie cu un mesaj emoționant, inspirat chiar din viața ei. Primul single al artistei a fost lansat vineri, 22 decembrie 2017, împreună cu Cat Music. Clipul a strâns, deja, peste 230.000 de vizualizări și a propulsat-o, încă din primele zile ale lui 2018 pe câteva dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune din țara noastră!

Rând pe rând, Denisa a acceptat invitațiile de a-și prezenta piesa “Singuri” în emisiunile „Vorbește lumea”, de la ProTV, “Focus Magazin”, de la Prima TV, “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, “Star Matinal” și “Matinal de Weekend”, de la Antena Stars și “Prietenii de la 11”, de la Antena 1.

“A fost un început de an extraordinar pentru cariera mea în muzică. Faptul că piesa “Singuri” a strâns și continuă să strângă atâtea vizualizări, miile de mesaje de felicitare care mi-au fost adresate și invitațiile primite din partea televiziunilor mi-au arătat că sunt pe drumul cel bun. Personal, cred că greul abia acum începe însă am de partea mea ambiția și puterea de muncă. Sunt o fată care continuă să creadă, fără rezerve, în visul ei. În fiecare zi, în fiecare clipă”, a declarat Denisa.

După acest prim single, Denisa Moga urmează să lanseze, în curând, alte două melodii, produse și compuse în studiourile DeMoga Music. Piesa “Singuri” este produsă de Adi Colceru, iar videoclipul este realizat în regia lui Criss Blaziny.

“Mă regăsesc profund în mesajul piesei “Singuri”, mai ales pentru că se referă la o perioadă dificilă din viața mea. Operioadă care a avut, totuși, farmecul ei. Fiecare vers sau acord îmi aduce o emoție pe care sper să o simțiți și voi.”, spune Denisa Moga.

În prezent, Denisa Moga este elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la profilul de Științele Naturii, intensiv germană. În vara lui 2015 a mers în tabăra DeMoga Music Junior Camp, acela fiind momentul care a determinat-o să continue pașii către o carieră în muzică. “Multă lume mă întreabă  dacă sunt rudă cu Marius Moga. Mi-ar fi plăcut, sincer, să fie așa dar este doar o coincidență de nume. Cel mai important pentru mine este faptul că am ajuns să lucrăm împreună. Este un om pe care îl respect și de la care oricine din industria muzicală are ceva de învățat , a mărturisit artista.

Anterior lansării primului ei single, Denisa Moga a cântat în deschiderea unor recitaluri susținute de Bere Gratis, Alina Eremia ori Paula Seling, precum și în cadrul câtorva zeci de evenimente private.

 

 

Despre Redacția ProAlba 30755 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*