Asistență juridică gratuită pentru pensionarii furați de stat

În aceste zile asistăm cu tristețe la încă un episod jenant din istoria modernă a României. Statul roman a fost prins cu mâna până la cot în buzunarele pensionarilor. În loc să își ceară public scuze pentru că a furat cu nesimțire guvernul spune cu tupeu că cine își vrea banii înapoi să meargă în tribunal. Fără să îi pese cuiva de la putere dacă pensionarii mai au puterea să umble prin sălile de judecată sau de unde scot bani pentru avocați.

Am solicitat în mod public, noi cei doi parlamentari liberali de Alba, Teodor Atanasiu și Călin Potor, ca statul să intervină și să le dea înapoi oamenilor banii reținuți ilegal. Pensionarii nu sunt de vină că funcționarii incompetenți ai unei guvernări corupte nu știu să citească legile și să le aplice. Că nu știu calcula corect CAS-ul care trebuia reținut fiecărui pensionar.

Am promis că îi vom ajuta pe acești pensionari nedreptățiți de statul roman și o vom face. Așa cum am procedat și în cazul celor cu grupe de muncă. Îi vom sprijini din punct de vedere juridic pe pensionari pentru a-și recupera banii, iar statul va trebui să plătească inclusive penalitățile de rigoare. La nivelul județului Alba vorbim de peste 40 de mii de personae cărora li s-a luat, fără voia lor, nu mai puțin de 20 de milioane de euro.

La inițiativa deputaților Teodor Atanasiu și Călin Potor, începând cu data de 3 mai 2012 pensionarii vor primi asistență juridică gratuită la sediul PNL Alba din strada Zorilor, nr. 28, sau pot primi informații la numerele de telefon 0258.810911, 0258.831557.

Călin POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

aracer.mobiскачать программу для взлома паролей вай фай

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*