Alin Ignat, deputat PNL de Alba: Ai două șanse să înțelegi nevoile antreprenorilor din România și să poți livra soluții pentru angajatori și angajați

Ai două șanse să înțelegi nevoile antreprenorilor din România și să poți livra soluții pentru angajatorii și angajații din mediul de business:

Fie ai gestionat un business și știi ce înseamnă efortul pentru a genera profit, locuri de muncă, pentru a plăti salarii, taxe și impozite la bugetul de stat, lună de lună.

Fie îi asculți și vei afla tot ce trebuie să știi chiar de la ei. Această variantă e valabilă și dacă ai activat în business, pentru că nimeni nu s-a confruntat cu toate situațiile posibile și cu toții avem de învățat întotdeauna.

Nu există altă cale.

Ieri, ședința comisiei de muncă a PNL Alba a fost, de fapt, o discuție deschisă și cu rost alături de reprezentanții mediului de afaceri din parcul industrial Ciugud.

Spun cu rost pentru că deja pun pe hârtie, împreună cu colegul meu Florin Roman, proiectele de lege pornite din întâlnirea de ieri. Vă ținem la curent.

Așa înțeleg să reprezint oamenii din Alba în Parlament. Cu decență, cu seriozitate și cu rezultate, a precizat, vineri, deputatul PNL de Alba, Alin Ignat.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*