Un bărbat din Alba a lovit cu tractorul un biciclist, după care a fugit de la locul accidentului

La data de 7 iulie 2022, polițiștii din Aiud au intervenit, pe raza localității Hopârta, de unde, printr-un apel pe 112, s-a reclamat faptul că un bărbat de 73 de ani a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul autovehiculului care a provocat accidentul a părăsit locul producerii acestuia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că victima, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi fost lovită, din spate, de un autovehicul, suferind leziuni corporale. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea identificării autovehiculului și a conducătorului acestuia. La scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani, din comuna Hopârta, ca persoană bănuită de implicarea în accident, care ar fi condus un tractor.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul pe care l-ar fi condus în momentul producerii accidentului nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativFață de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Despre Redacția ProAlba 32752 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*