Bicicletă de 1400 de lei, furată într-o localitate din Alba. Hoțul, minor, a vândut-o cu 200 de lei

La data de 11 iunie 2019, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiului său, în vârstă de 12 ani, i-a fost sustrasă bicicleta, în valoare de 1.400 de lei, pe care o lăsase nesupravegheată și neasigurată în fața unei societăți comerciale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Bistra, sprijiniți de polițiștii din Roșia Montană, l-au identificat pe un minor de 15 ani, din comuna Bistra ca persoană bănuită de săvârșirea furtului. Ulterior, minorul a vândut bicicleta, conta sumei de 200 de lei, unei persoane din comuna Roșia Montană.

Polițiștii au recuperat-o și au restituit-o minorului păgubit, iar pe numele celui care a sustras-o au întocmit dosar penal, pentru furt.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20220 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Si mie mi sa intimplat asa ceva numai ca bicicleta mea a fost asigurata cu sistem antifurt si legata de scara blocului. Organele de Politie nu s_au straduit sa gaseasca hotul care a taiat antifurtul si a luat bicicleta .Felicit politistii care siau facut datoria in cazul relatat mai sus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*