Vineri, la Sebeș: Timp de câteva ore nu se fac buletine, nu se pot plăti taxe şi impozite și nu se poate accesa baza de date. Nu este curent electric

sebes

UPDATE: La ora 11.10, vineri, toate serviciile cu publicul ale Primariei Sebes au fost reluate. Intervenția la rețeaua de energie electrică s-a incheiat.

Activitatea din sediul vechi al Primăriei Municipiului Sebeş, situat în Piaţa Primăriei, nr. 1, este afectată, vineri 28 aprilie 2017, în intervalul orar 8.00 – 12.00, de întreruperea furnizării energiei electrice. Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba efectuează lucrări de întreţinere şi de reparaţii, fiind afectate următoarele zone: str. Traian, str. Pieţii, Piaţa Dacia, str. M. Viteazul, str. L. Blaga, str. Bistrei, str. 9 Mai, din Sebeş. Între orele 8.00 – 12.00,  nu se va putea efectua plata impozitelor, plata taxelor aferente adeverinţelor pentru urbanism, taxe nomenclator stradal şi taxe pentru carnete şi atestate de producător agricol. Astăzi nu se vor putea face cărţi de identitate. Activitatea Compartimentului Relaţii Publice şi Comunicare nu este afectată, iar consilierii sunt la dispoziţia cetăţenilor pentru informaţii.

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*