NOU în Alba Iulia! Antik Gelato, într-o nouă locație situată pe Bulevardul Transilvaniei. Înghețată, la superlativ!

antik gelatoBrandul Antik își continuă dezvoltarea pe piața din Alba Iulia și vine în întâmpinarea amatorilor de înghețată într-o nouă locație care s-a deschis, joi, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, lângă magazinul Vodafone. Nu mai puțin de 50 de sortimente îi așteaptă pe pofticioșii din Cealaltă Capitală, precum și pe cei care ne vizitează orașul.

Înghețata Antik este produsă , zilnic, într-un laborator ultramodern, situat în incinta Alba Mall. Sortimentele cuprind ingrediente premium care, pe lângă savoarea specifică, se remarcă și prin faptul că sunt naturale. Antik Gelato se comercializează în cornet sau cupă, precum și în caserole speciale care împiedică topirea înghețatei într-un timp foarte scurt.

cookies antikRevenind la ingrediente, menționăm, printre altele, faptul că la prepararea înghețatei este folosit lapte proaspăt dar că există și sortimente fără zahăr sau lactoză. Antik Gelato reprezintă produse realizate artizanal în care priceperea producătorului se îmbină perfect cu ingrediente precum fisticul Sicilia ori ciocolata sau vanilia Madagascar.

În privința fructelor folosite avem, de asemenea, numai vești bune: fie că vorbim de pere, fructe de pădure, pepene galben, banane sau altele, acestea sunt proaspete și, desigur, de cea mai bună calitate.

antik inghetataBrandul Antik este dezvoltat de soții Maria și George Nițulescu a căror aventură în domeniul privat a început cu deschiderea, în anul 1999, a unui restaurant în incinta fostei benzinării Shell, de la ieșirea spre Sebeș. Locația a funcționat, cu succes, timp de 5 ani. Pentru alți 12 ani, numele de Antik a fost sinonim cu cafeneaua din centrul orașului care, în perioada imediat următoare, își va redeschide porțile și va găzdui un restaurant. De asemenea, în ultimii 10 ani de zile, în Alba Mall, se regăsesc locațiile Antik Pizza, Antik Food, Antik Pasta și Antik Gelato.

Credit foto/ Lucian Craiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*