Vineri, 1 decembrie, va fi inaugurat patinoarul din Blaj

Primăria Municipiului Blaj anunţă că începând de vineri, 1 decembrie 2017, de la ora 17.00, va fi deschis noul patinoar, instalat în Piaţa 1848. Accesul pe gheaţă va fi gratuit, iar cei care nu vin cu patine de acasă vor avea posibilitatea să le închirieze de la firma care se ocupă de întreţinerea patinoarului. Inaugurarea patinoarului din faţa Primăriei Blaj va avea loc în cadrul unei festivităţi speciale, ce va cuprinde un concert de colinde.

Din această iarnă, blăjenii vor avea posibilitatea să petreacă timpul liber pe un patinoar artificial, amplasat, pentru două luni, în Piaţa 1848, în faţa Primăriei. Pentru închirierea şi întreţinerea patinoarului autorităţile locale au plătit aproximativ 100.000 lei, în condiţiile în care nu va exista taxă pentru accesul pe patinoar, pentru cei care vor veni echipaţi cu patine accesul pe gheaţă fiind gratuit. Cei care nu deţin însă patine vor avea posibilitatea să închirieze aceste accesorii indispensabile la patinoar, de la punctul special amenajat.

Patinoarul din Blaj va fi funcţional în perioada 1 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, are 300 mp şi toate dotările necesare pentru a funcţiona în condiţii optime: instalaţie de răcire, mantinelă, furtune de îngheţare, agent de îngheţare, module şi capete de module, căsuţă cu destinaţia de garderobă, punct de închiriere patine şi podeţ de lemn pentru acces în patinoar.

Vineri seara, de la ora 17.00, la marea deschidere a patinoarului din Blaj, autorităţile locale îi invită pe toţi locuitorii oraşului, de la cei mici până la cei mai mari, la un concert de colinde şi la primii paşi pe gheaţă.

Nicu Goga

Despre Redacția ProAlba 30750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*