Video: violente la Valea Lunga in plina campanie electorala

Speriată că pierde alegerile, familia primarului PDL din Valea Lungă recurge la violenţe. Metodele de convingere a alegătorilor sunt ameninţările şi bătaia Situaţia se află în atenţia poliţiei judeţene, dar şi a ministrului de Interne Ioan Rus. Duminică 27 mai, comuna Valea Lungă a fost scena unor noi violenţe provocate de reprezentanţii PDL din judeţ. De data aceasta, actorii principali au fost fratele primarului PDL din comună, Puşcă Aurel senior şi nepotul acestuia, Puşcă Aurel junior, care au bruscat şi au ameninţat mai mulţi cetăţeni din comună.

Locuitorii comunei erau „vinovaţi” pentru că au participat  la o dezbatere publică organizată nu de PDL, ci de o altă formaţiune politică. Cei doi protagonişti au bruscat şi au lovit mai multe persoane, printre care se aflau şi trei copii minori. Neavând alte soluţii pentru a câştiga încrederea electoratului, pedeliştii şi-au pus în valoare forţa pentru a-i convinge pe cetăţeni să nu mai participe la astfel de dezbateri. Vorba aceea, „de unde nu
este, nici Dumnezeu nu cere!” – cât de bine se potriveşte ea bătăuşilor de la Valea Lungă. Portocaliii au apelat la orice metode pentru a-şi atinge scopul, să rămână acelaşi primar pedelist care gândeşte „ce-i dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!”. Scena, filmată de unul dintre cei bruscaţi de portocalii, a fost întreruptă de trecerea prin zonă a altor cetăţeni, care i-au speriat pe bătăuşii PDL. Din păcate, de pe urma agresiunilor pedeliştilor au de suferit şi cei 3 copii, în vârstă de 9, 12 şi 16 ani, care au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Blaj, unde le-au fost administrate calmante pentru a se linişti. Şi ce dacă suferă copiii, asta nu mai contează pentru pedeliştii conduşi de ideea că scopul scuză mijloacele!

Haiducia PDL-istă trebuie să înceteze, iar liderii PDL din Alba, în frunte cu Ion Dumitrel, trebuie să îşi potolească brutele. Alegerile ar trebui să fie un prilej de dezbatere civilizată a ideilor, iar acţiunile de acest gen nu vor fi tolerate de cetăţenii judeţului. Cazul de la Valea Lungă a intrat în atenţia poliţiei judeţene, inclusiv a ministrul de Interne, Ioan Rus, care a fost sesizat şi va trimite în cel mai scurt timp în zonă o echipă de specialişti care să investigheze incidentul, dar şi alte evenimente similare provocate în această campanie electorală. Ministrul de Interne a spus că nu va permite nimănui să acţioneze într-o astfel de manieră, intolerabilă, şi că se va implica personal pentru desfăşurarea corectă a alegerilor din zonă. Cetăţenii din Valea Lungă, dar şi din celelalte zone ale judeţului, trebuie să ştie că singura şansă pentru a scăpa de astfel de personaje este să se prezinte în număr cât mai mare la alegerile din 10 iunie, pentru a vota schimbarea şi eliberarea judeţului Alba de clanurile portocalii.

Biroul de presa al PSD Alba

продвижение сайта методикадобавить компанию на карту

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*