VIDEO| Festival „condimentat” cu droguri, în vizorul poliției. „Unii au rămas pe burtă, alții au încercat să scape în pădurea din apropiere”

Dacă mergi din Miercurea Ciuc spre Toplița, pe drumul E578, undeva pe partea stângă este comuna Gălăuțaș, satul Preluca. Acolo s-au gândit câțiva tineri să organizeze un festival de muzică electronică. Au întins corturi, au adus câteva autorulote și au făcut invitațiile, doar pentru persoane alese! Când totul a fost gata, au dat muzica tare și au dat drumul la “treabă”. Au uitat un singur lucru, că pentru trezire nu avem nevoie de invitație, ci doar de mandate. Așa că, polițiștii harghiteni, sprijiniți de colegi jandarmi și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, le-au dat deșteptarea poate un pic mai devreme decât și-ar fi dorit “festivalierii”.  Unii au fost ascultători și au rămas pe burtă, alții, mai vioi, au încercat să scape în pădurea din apropiere… se poate vedea și pe imagini. Garantăm că toți au fost prinși și aduși la locul faptei. Era și păcat ca tocmai ei să lipsească de la micul dejun.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate:

-muguri de cannabis;

-timbre LSD,;

-substanță pulverulentă (posibil amfetamină), comprimate ecstasy;

-ketamină;

-cannabis;

-comprimate de diazepam;

-comprimate de diferite culori și forme;

-hașiș;

-o cultură indoor de ciuperci halucinogene;

-cocaină;

-țigarete confecționate artizanal cu cannabis;

-obiecte utilizate la traficul și consumul de droguri (grindere, minicântare electronice de mare precizie, pipe, vaporizatoare, pliculețe, seringi, diferite obiecte folosite pentru prizare).

Practic, nu știm ce lipsește, poate ne spuneți voi!

8 persoane (cetățeni români și străini), au fost prinse în flagrant, implicate în traficul și consumul de droguri, iar asupra altor 15 persoane au fost găsite substanțe halucinogene.

Noi transmitem același mesaj… STAY SAFE! Be cool, not a fool! Urmează weekendul! Vă dorim distracție frumoasă!, au transmis, pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române.

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*