USL Alba: in timp ce USL continuă protestul parlamentar, parlamentarii Puterii chiulesc, dar îşi primesc indemnizaţiile

USL a decis să recurgă la acest protest parlamentar din mai multe motive. În primul rând, USL a fost împotriva măsurilor luate de PDL, fără să se consulte cu nimeni, măsuri care sunt împotriva românilor.

Al doilea motiv care a condus la declanşarea protestului USL este reprezentat de refuzul PDL, timp de un an şi jumătate, de a o sancţiona pe Roberta Anastase pentru frauda comisă la legea pensiilor.

Aşa cum au observat toţi românii, Parlamentul a fost transformat treptat de Putere într-o anexă a Executivului. O dovadă în plus că PDL a considerat Parlamentul ca fiind un organism la mâna sa este modul în care şi-a bătut joc de acest for legislativ, impunând acordarea de drepturi unui partid înfiinţat de oameni care au trădat votul românilor din anul 2008.

Prin acest protest, parlamentarii USL îşi exercită mandatul acordat de populaţie, adică blochează abuzurile făcute de PDL şi Băsescu. E foarte clar că Roberta Anastase, care a furat un vot în Parlament în văzul a milioane de români, trebuie să plece de la conducerea Camerei Deputaţilor.

În opinia USL Alba, PDL preferă să susţină un hoţ în a treia funcţie din stat, decât să facă un gest care să redeschidă calea reluării dialogului parlamentar. Şi în timp ce parlamentarii USL se află într-un protest asumat, parlamentarii puterii chiulesc cu zecile, nu sunt în stare să asigure cvorum, dar încasează bani de la Parlament. De ce, doar pentru că reprezintă Puterea, nu românii? În următoarea perioadă, parlamentarii PSD vor aduce dovezi scrise prin care vor demonstra că, aşa cum au promis, îşi donează indemnizaţiile.

раскрутка сайтапрограмма шпион клавиатуры

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*