Stadiul lucrarilor de drumuri in muncipiul Alba Iulia

Potrivit primariei Alba Iulia, in privinta proiectului de modernizare a celor 24 de strazi din centrul orasului lucrarile sunt in grafic si exista toate premisele pentru ca acestea sa fie finalizate conform estimarilor initiale.

Străzi finalizate (fără marcaje): Nicolae Titulescu, Lucian Blaga, Munteniei, Mihai Viteazul, Traian – pana la intersecţie cu Dimitrie Cantemir, Dobrogei, Bucureşti, Gheorghe Doja, Oituz, Simion Balint, Florilor, Morii, Petre Dobra, Iaşilor – până la autogară, Maramureşului. Marcajele se executa simultan, intr-un interval stabilit pentru a nu ingreuna circulatia.

Străzi în lucru (Asfaltare): Mărăşti, Libertăţii, Siretului, Plevnei, Călărași

Străzi care vor fi atacate in perioada urmatoare : Ion Arion, fosta Crinului (martie – aprilie), Livezii (se înlocuieşte reţeaua de apă)

In Oarda se lucreaza pe strada Dumbravitei pentru refacerea asfaltului. Se estimeaza ca lucrarile pentru aceasta strada sa fie finalizate pana la sfarsitul saptamanii viitoare. De asemenea se reface profilul strazii Cedrului. Pe strada Haiducilor se executa lucrari pentru introducerea canalizarii, iar pe strada Lacramioarei se introduc racordurile la canalizare. In acelasi proiect derulat de APA CTTA se lucreaza in Micesti pe strazile Zlatnei, Dragasani si Apuseni la nivelul racordurilor. In Partos se introduce canalizarea pe strazile Dacilor si Liliacului.

S-au reluat lucrarile si pe DN74 la fundatiile adancite (care determina bordura drumului) pe strada Zlatnei si se executa traversari pentru gurile de scurgere. Calea Motilor este pregatita pentru stratul de binder si stratul ulterior de asfalt.

Toti proprietarii, beneficiarii si utilizatorii imobilelor (constructiilor) de pe strada Iasilor, tronsronul cuprins intre autogara si zona de acces gara trebuie sa stie ca in perioada 12 martie 2012 – 15 aprilie 2012 vor continua lucrarile de reabilitare a strazii, fapt ce va impune restrictii de circulatie in zona de lucru. Accesele la aceste imobile se vor face prin zonele perimetrale.

seo ценавзлом страницы в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*