Un bărbat din Câmpeni a fost reținut pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată

La data de 30 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziții, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată și una la sediul unei societăți comerciale administrată de acesta.

Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunț mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliș, județul Cluj.

Bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei, de la două persoane din municipiul București, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziția acestora serviciile promise.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat documente și dispozitive electronice.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.  

Despre Redacția ProAlba 38067 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*