ȘOCANT! A tăiat urechile a doi câini. Fapta a fost comisă de un tânăr din Blaj

La data de 30 ianuarie 2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj care este cercetat pentru furt calificat și schingiuirea animalelor. În dimineața zilei de 30 ianuarie, tânărul ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Blaj și ar fi sustras un câine, de rasă comună, cu vârsta de aproximativ 3 luni, pe care l-ar fi dus la domiciliul său unde i-ar fi tăiat urechile.

Din cercetări, a rezultat că tânărul ar mai fi tăiat urechile unui câine, pe care l-ar fi găsit pe stradă, săptămâna trecută.

Ambele animale au fost evaluate de către medicul veterinar din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și au fost lăsate în custodia proprietarilor, fiind într-o stare bună de sănătate.

Activitatea polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj și a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Blaj.

Despre Redacția ProAlba 38067 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*