Trei persoane, între care doi minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unor evenimente rutiere petrecute în județul Alba

La data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 14.00, un bărbat de 56 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la kilometrul 350, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un capăt de pod. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La  data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, pe Drumul National 1, la kilometrul 358, un tânăr de 18 ani, din Apoldu de Jos, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers spre stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Voluntari, județul Ilfov. În urma accidentului, doi tineri de 15 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*