Nicolae Ciucă a vizitat Băile Sărate de la Ocna Mureș

Domnul președinte Nicolae Ciucă a vizitat astăzi Băile Sărate de la Ocna Mureș. Baza de tratament și agrement, cea mai modernă investiție publică în domeniul balnear din România, pune în valoare potenţialul terapeutic şi turistic deosebit al zonei, Ocna Mureş devenind un punct de reper în peisajul turistic şi balnear naţional.

Îi mulțumim domnului Nicolae Ciucă pentru ajutorul oferit din funcția de prim-ministru pentru realizarea acestui vis măreț al ocnamureșenilor și pentru parteneriatul său cu fiecare localitate din județul Alba, în beneficiul oamenilor dragi de aici!, a transmis, duminică, Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Am văzut astăzi complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș, o investiție derulată de administrațiile liberale de la nivel local începutul lui 2023, baza de tratament și agrement a fost profitabilă încă din primul an de funcționare, având perspective solide de a fi pe plus și în acest an.
Prin conlucrarea Consiliului Județean Alba cu Consiliul Local Ocna Mureș, acest complex balnear a revenit pe harta turismului național, după mulți ani de uitare și degradare. În anul trecut, peste 250.000 de vizitatori s-au bucurat de beneficiile apelor de aici. Cu fonduri europene, se vor finanța lucrări pentru extindere, îmbunătățire a calității serviciilor și pentru utilizarea energiei regenerabile.
Complexul „Băile Sărate Ocna Mureș” este un exemplu de succes al administrațiilor locale liberale. Creșterea calității vieții, crearea de noi locuri de muncă și stimularea climatului economic local sunt principalele obiective ale aleșilor PNL, a precizat, la rândul său, Nicolae Ciucă.
Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*