Restaurantul „Remeny” din Alba Iulia își așteaptă clienții și în 2019. Povestea merge mai departe!

La mai bine de trei ani de la deschidere, restaurantul „Remeny” din Alba Iulia continuă să se afle în preferințele locuitorilor municipiului dar și a turiștilor care vizitează Cetatea din Orașul Unirii. Preparatele ungurești și ardelenești pregătite aici, cu măiestrie, sunt deja cunoscute și recunoscute, asta ca să nu mai pomenim de porțiile atât de generoase. De la supe, ciorbe, gustări calde sau inegalabilele deserturi, clienții au la dispoziție un meniu de excepție, care nu lasă loc de nici o interpretare. Prețurile practicate sunt absolut decente, având în vedere locația și serviciile oferite clienților.

Restaurantul  „Remeny” se află la intrarea în Cetatea Alba Carolina, pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918”, are o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, o capacitate de circa 70 de locuri și este deschis, zilnic, între orele 10.00 și 23.00.  Este locul perfect pentru o ieșire cu prietenii, o reuniune de familie sau o întâlnire de afaceri. De asemenea, aici se pot organiza evenimente private, cu minima condiție de a vă face, din timp, o rezervare la numărul de telefon 0742.790. 066 . La același număr de telefon, puteți opta și pentru a vă comanda mâncare la domiciliu, cu precizarea că aveți varianta de a ridica singuri produsele sau de a vă asigura transportul prin intermediul unui taxi. În perioada următoare, sperăm cât mai repede, clienții vor putea avea acces și la terasa din fața restaurantului.

De la deschidere și până în prezent,  „Remeny” a fost gazdă primitoare pentru zeci de mii de clienți, localnici sau din restul țării, români sau străini. Impresiile acestora vorbesc de la sine despre această locație. Iată doar câteva opinii : Excellent service and staff. The best food in town !”, „Mâncare excelentă (bob gulaș, sarmale, papricas de pui, vinete și vargobeles), muzică plăcută, servire rapidă! Îl recomand cu plăcere!!!”, „Highly recommended!!! Best traditional food!! Happy and helpfull staff and beautifull and clean place to eat! Big portions and delicious!! Don’t miss it!”

PS: Pentru cei care încă nu au aflat, tradus în limba română, cuvântul “Remeny” înseamnă, desigur,  „Speranță”

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35909 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*