Foto-video: Mult „zgomot” și spectacol la finala concursului „Marea gălăgie”. Locul I a fost ocupat de Colegiul „supersonic” Economic

marea galagie alba fest 47Vezi și Programul COMPLET al „Alba Fest”. Între 30 mai și 1 iunie, Alba Iulia devine capitala distracției

În Cetatea din Alba Iulia, „Alba Fest” continuă. După salvele de tun, invazia Legiunii XIII Gemina și „Târgul de sclavi”, pe scena din Piața Cetății a avut loc bătălia finală a celor șapte echipe de elevi de la liceele din oraș. S-a desfășurat concursul „Marea gălăgie”, organizat de Marius Moga, pentru care tinerii s-au pregătit o săptămână întreagă.

Circa o mie de albaiulieni și nu numai, nu au lăsat ploaia să îi sperie, și au venit în Piața Cetății pentru a vedea spectacolul oferit de tineri.

Echipa Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian”, condusă de Sorana, cel mai implicat lider de echipă, a fost cea mai „gălăgioasă” și a câștigat marele premiu, și anume renovarea sălii de sport a liceului. Locul doi a fost ocupat de Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, condus de Liviu Teodorescu, iar pe locul trei al podiumului au urcat elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”. Colegiul Tehnic Apulum, Liceul de Arte „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” și Liceul Sportiv, au scos și ei un nivel ridicat de „decibeli” și au făcut show. Până la final, toate cele șapte echipe au fost câștigătoare, prin simplul fapt că au participat la un asemenea eveniment.

„M-am întors acasă după 14 ani și mă bucur că am reușit să mobilizăm șapte licee să facem cea mai mare orchestră de liceeni din țară”, a spus Marius Moga.

Distracția de la „Alba Fest” continuă cu o serie de super concerte cu artiști precum Loredana Groza, R.O.A, Șuie Paparude, What’s Up sau Gojira.

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*