Radu Vieru, PNTCD: suntem pregatiti pentru alegerile locale

PNTCD Alba Iulia a revenit pe scena politica  si este cea mai puternica organizatie din  Romania dupa cea de la Timisoara

Domnule Vieru, acum doi ani de zile PNTCD Alba Iulia era o organizatie aproape inexistenta in plan politic iar acum va pregatiti de alegeri cu o echipa extrem de puternica. Multi spun ca ati reusit imposibilul…

Da, in plan local am reusit imposibilul si este una dintre marile mele satisfactii. Din pacate, PNTCD a fost ani la rand macinat de lupte interne si asta nu a ferit nici organizatia din Alba Iulia. Acum doi ani, cativa oameni, am inteles ca salvarea PNTCD in plan local poate veni doar prin ceea ce facem aici si prin ceea ce reprezentam fiecare dintre noi. Nu a fost deloc usor mai ales ca a trebuit sa repornim totul de la zero dar sunt convins ca suntem pe drumul cel bun. In momentul de fata reprezentam cea mai puternica organizatie PNTCD din tara, dupa cea de la Timisoara.

In Alba Iulia exista un puternic electorat PNTCD care crede in valorile crestin democratiei

Credeti ca in Alba Iulia mai exista un electorat puternic pro PNTCD ?

Cu siguranta. Ganditi-va doar ca in anii 90, PNTCD reprezenta o optiune serioasa pentru mii de albaiulieni din toate categoriile sociale. Din cauza ca partidul a trecut prin foarte multe framantari, electoratul a fost sensibil si a facut un pas inapoi. Vad insa ca in ultimii doi ani, de cand am inceput reorganizarea filialei municipale, foarte multa lume incepe sa revina inspre PNTCD. Oamenii vad ca lucrurile se misca si au incredere in echipa noastra. Pe de alta parte, atunci cand esti un taranist adevarat nu cred ca iti schimbi convingerile peste noapte. Eu le spun adevaratilor PNTCD-isti care inca stau pe ‘’margine’’ ca nu am lasat partidul sa dispara si ca ii asteptam alaturi de noi.

Cei care au tradat PNTCD-ul ne-au scutit singuri de dezonoarea de a-i mai avea colegi

Vorbind sincer, nici organizatia PNTCD Alba Iulia nu a fost ferita de tradatori

Va spun direct ca astfel de oameni au existat si va asigur ca nu dau doi bani pe caracterul lor. Stiu multe cazuri particulare in care se bateau in piept cat de mult tin ei la PNTCD iar imediat cum s-au trezit in opozitie sau in fata unor probleme au trecut in alta tabara. Astia nu sunt politicieni adevarati, dupa parerea mea. Pe multi ii puteti vedea si acum in functii inalte dar e un subiect care nu ma intereseaza. E bine ca si-au aratat adevarata fata si ca ne-au scutit de efortul de a-i mai avea ca si colegi.

Politica mea sunt verticalitatea, cinstea si onoarea

Am auzit voci care va spuneau ca sunteti prea educat pentru felul in care se face astazi politica la Alba Iulia.

Acest mod de abordare arata tocmai nivelul in care a ajuns sa fie perceputa politica. Daca un om educat trebuie sa stea deoparte, inseamna ca nu mai e nimic de facut nici cu Alba Iulia nici cu Romania. Eu nu sunt politician de profesie si cred ca asta e un avantaj. Politica mea inseamna verticalitate , cinste si onoare. Eu fac parte din PNTCD de la 18 ani si nu mi-am pus niciodata problema sa devin un ‘’traseist’’ si sa trec la alt partid. Las orice fel de modestie la o parte si va spun ca mi-am pastrat verticalitatea si ca imi pot tine fruntea sus. Sunt scarbit sa vad ca a face politica inseamna sa jignesti, sa iti tradezi principiile, sa alergi dupa functii si foloase ori sa zambesti frumos pentru a lua voturi.

PNTCD Alba Iulia este gata pentru alegerile din luna iunie

Mai este putin pana la alegerile locale. Considerati ca PNTCD este o alternativa pentru albaiulieni ?

Cu siguranta da. Am reusit in doi ani de zile sa salvam PNTCD Alba Iulia de la disparitie. Am readunat la un loc oamenii curati care cred in crestin democratie si in principii puternice. Am fost primul politician care mi-am anuntat oficial candidatura la Primaria Alba Iulia si in curand vom anunta si lista cu cei care vor candida pentru Consiliul Local. Aceasta lista va fi stabilita in urma unui vot democratic si nu in functie de cat de multi sau de putini bani are cineva pentru a-si sustine propria campanie ori de a fi folosit in interesul unuia sau altuia. Eu cred ca adevarul, transparenta, bunul simt si proiectele viabile sunt lucrurile cu care politicienii trebuie sa vina in fata oamenilor. Si asta incercam noi sa facem. Ne dorim un alt fel de a face politica, un mod mai performant de a face administratie si o apropiere sincera fata de albaiulieni. Suntem convinsi ca la Alba Iulia e loc de mai bine si ca se pot face mult mai multe lucruri. Programul echipei PNTCD, veti vedea in viitorul apropiat, este unul bine punctat , bine structurat si care are ca scop bunastare pentru fiecare dintre noi.

раскруткаскачать бесплатно взлом одноклассников

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*