Radu Stoian, manager Vichifarm: Rămânem fideli ideii de a sprijini comunitatea locală și principiului de a produce plus-valoare

Vichifarm, una dintre cele mai renumite și de tradiție farmacii din Alba Iulia, rămâne consecventă în derularea acțiunilor menite să sprijine comunitatea locală și continuă să implementeze cele mai bune servicii pentru clienții săi. Potrivit managerului Radu Stoian, în ultimii ani, Vichifarm s-a remarcat prin implicarea în viața socială dar și prin încheierea unor parteneriate care i-au adus recunoaștere națională și internațională.

Repere:

În luna iulie 2018, Vichifarm a semnat, cu primăria municipiului, proiectul pilot pe componenta de sănătate Smart City Alba Iulia. Timp de 1 an, au fost desfășurate peste 14 acțiuni de testare adresate cetățenilor. Detalii despre acest subiect, găsiți AICI

Tot în 2018, luna octombrie, Vichifarm, alături de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, în parteneriat cu Asociația Pacienților Cronici din România și Alphega Farmacie, a fost parte a unei campanii desfășurată la Ighiu, care a avut drept scop depistarea cancerului la sân.

În același an, Vichifarm s-a implicat în promovarea la nivel județean a acțiunilor de  Corporate Social Responsability. Una dintre acțiunile derulate a avut loc la Sebeș, alături de o farmacie parteneră de aici și de Direcția de Asistență Socială din municipiu. Inițiativa s-a bucurat de succes în rândul celor testați și consiliați pe marginea unui stil de viață sănătos.

În august 2019, Vichifarm am luat parte, la Alba Iulia, la cunoscutul eveniment  Rowmania, la care a fost prezent campionul Ivan Patzaichin. Un material video despre acest subiect, regăsiți AICI

În noiembrie 2019, Vichifarm a fost prezentă, timp de două zile, în incinta Alba Mall. A fost o premieră la nivel național, prin faptul că testările pentru diabet au fost realizate într-un centrru comercial. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul asistenților medicali din cadrul Direcției de Asistență Socială Alba. Mai multe detalii, AICI.

Acțiunile la care Vichifarm a fost parte, au continuat cu o campanie de testări de glicemie, vârstă arterială și capacitate pulmonară, împreună cu asistenții medicali ai Direcției de Asistență Socială Alba, în Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia. Mai multe, AICI.

În anii 2018 și 2019, Vichifarm primește recunoașterea națională în cadrul Galelor de Excelență Alphega, din partea a 600 de farmacii, pentru implicare și impact în cadrul comunității locale.

Pentru Vichifarm, 2020 a venit cu noi realizări, fiind prima farmacie românească recunoscută la nivel internațional pentru acțiuni sociale. Cu sprijinul echipei Alphega Farmacie, acțiunile desfășurate în Alba Iulia și în judet au căpătat vizibilitate maximă. Walgreens Boots Alliance, lider mondial în industria farmaceutică, a inclus Vichifarm în raportul 2019 CSR (Corporate Social Responsability). Nu s-a mai întâmplat ca o farmacie românească partener Alphega să primească o astfel de atenție internațională pentru acțiuni social-medicale.

Încă de la începutul pandemiei, Farmacia Vichi Farm a fost implicată, la nivelul comunității, prin livrarea de medicamente la domiciliu, respectând cu strictețe  normele de protecție impuse de starea de urgență. Mai multe AICI.

„La fel ca și până acum, Vichifarm va rămâne implicată în viața comunității albaiuliene și în cea a județului Alba. Sunt sigur că fără o componentă socială, nici o afacere nu este completă așa că, alături de autorități, vom gândi și pune în aplicare proiecte pentru oameni. Nu pot să nu mulțumesc partenerilor fără de care multe lucruri dintre cele pe care le-am realizat nu ar fi fost posibile. Mă refer aici la Alphega Farmacie, Sun Wave Pharma, Montefarmaco dar și multor altora care ne-au fost aproape la fiecare acțiune.”, a transmis Radu Stoian, manager Vichifarm.

 

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*