Proiectul Alba Iulia – Capitala Sănătăţii 2012 continua. In iunie „Ai grijă de ochii tăi”

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc, marti, la primaria Alba Iulia, s-a anuntat faptul ca proiectul de preventie in domeniul sanatatii continua si in aceasta luna printr-un program de testare gratuita a ochilor. Cei care beneficiaza de consultatii sunt albaiulienii cu venituri de sub 700 de lei care mai pot beneficia, daca e cazul, si de ochelari de vedere. Cei interesati trebuie sa mearga intr-un spatiu special care se afla in incinta Alba Mall iar pentru orice alte detalii puteti trimite un email la evenimentealba@houston.ro ori apela numarul 0736.768.764.

In legatura cu proiectul Alba Iulia – Capitala Sănătăţii 2012 , primarul Mircea Hava a declarat: „Este cel mai amplu eveniment medical destinat prevenţiei susţinut de o administraţie locală din ţară. El nu va fi o excepţie pentru că-l vom relua în fiecare an. Noi credem, şi demonstrăm prin acest program că avem dreptate, că şi administraţiile publice locale se pot implica în sănătatea comunităţilor, pot avea grijă de sănătatea oamenilor”.

deeo.ruанонимайзер одноклассники бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

 1. Iată, sunt și acțiuni utile demarate în urbea noastră. Legat de sănătate, cetățeanul trebuie să nu uite atunci când merge la vot, dacă merge, ce a făcut coaliția care tocmai noi cetățenii, societatea civilă care se înfiripă, i-am pus botul pe labe. Dezastrul din acest sector, l-a simțit în acești ani fiecare familie. Avem enorm de mulți bolnavi. Ați dus atâția dintre noi la un stres de neimaginat. Ați turnat, picătură cu picătură, frica în mințile semenilor voștri și i-ați îmbolnăvit. Voi cu comisioanele, noi cu pastilele.
  Atât! Până aici!
  Este important să mergem la vot.
  Eu știu cu cine votez!
  Eu merg la vot!
  Tu?
  Dacă mergi la vot, te simți răspunzător, ai curajul și fermitatea de a cere socoteală celor aleși. Așa se naște societatea civilă. Ai văzut ce importanță și efect a avut aceasta în ultimele șase luni. Cei ce ajung pe funcții, le este frică de cetățeanul, care își manifestă existența și între alegeri. Conștientizează forța ta și efectele se vor vedea.
  Vom veghea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*