PP-DD joaca „tare”. Cornel Comsa a adus la Alba Iulia cel mai mare investitor israelian din Romania

Presedintele PP-DD Alba, Cornel Comsa, i-a prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, pe cei mai importanti doi oameni din conducerea Grupului AFI, actualmente cel mai mare investitor israelian din tara noastra in domeniul dezvoltarii imobiliare si care detine o cifra de investitii impresionanta – aproape 600 de milioane de euro doar in Romania.
David Hay, CEO in cadrul AFI, si-a exprimat deschiderea pentru ca grupul financiar din care face parte sa sustina poiectul „Alba Iulia 2020, Capitala Culturala Europeana”, proiect sustinut permanent de Cornel Comsa care a facut, inclusiv, mai multe deplasari la Bruxelles pentru a intari acest demers in cadrul unor actiuni puternice de lobby extern.
La conferinta de astazi, tot la invitatia lui Comsa, a fost prezent si  Tal Roma, director de investitii din cadrul AFI.
Cornel Comsa le-a spus jurnalistilor ca vizita in Alba Iulia a unor astfel de oameni de afaceri de calibru face parte din masurile CONCRETE prin care PP-DD Alba doreste sa se implice in dezvoltarea, in principal economica, a muncipiului Alba Iulia care, in prezent, figureaza pe „lista rusinii in topul somajului, a atragerilor minimale de investitii si a unei imagini dubioase avand in vedere scandalurile de coruptie relatate de presa.”
Comsa a mai reiterat ideea ca PP-DD nu este un partid format din oameni „naivi si neinstruiti” asa cum il catalogheaza rivalii politici. „Suntem o formatiune care conteaza pe piata electorala. Avem un procent semnificativ in optiunea de vot a romanilor si cred ca PP-DD este combinatia perfecta intre forta maselor nemultumite de prestatia PDL si USL in ultimii 22 de ani si o generatie noua de oameni educati care pasesc astazi in politica.
David Hay, reprezentantul AFI, a spus ca Alba Iulia este o „bijuterie” care trebuie pusa in valoare prin masuri economice concrete si ca poiectul „Alba Iulia 2020, Capitala Culturala Europeana” este un obiectiv care poate fi atins. Asta, a mai precizat Hay, in conditiile in care „lumea nu trebuie sa se raporteze la noi ori la alte companii ca la societati de caritate ori soferi de TIR care vin cu ajutoare”. „Municipalitatea din Alba Iulia trebuie sa priceapa faptul ca e obligatia ei sa faca orasul atractiv pentru investitii serioase”, a mai adaugat Hay.
La intalnirea de astazi au mai fost prezenti Dorin Serdean, candidatul PP-DD la primaria Alba Iulia si Ion Marincas candidatul aceleasi formatiuni pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean. Serdean a vorbit despre prioritatile programului sau si a facut, in principal, referire la „conurbatia” Alba Iulia-Sebes-Teius ca si solutie pentru dezvoltarea economica a acestei zone „macinate de saracie”.
Cornel Comsa a mai punctat faptul ca, imediat dupa alegerile din 10 iunie, Alba Iulia si judetul Alba se vor reconfigura din punct de vedere politic si ca astfel posibilitatile de redresare economica, atat de necesare, vor putea fi implementate. „Esecul actualei administratii locale la alegerile din iunie va insemna o sansa reala inclusiv pentru proiectul „Alba Iulia 2020, Capitala Culturala Europeana”, a conchis Comsa. Pe tema acestui proiect, presedintele PP-DD Alba alaturi de David Hay de la AFI si de Florin Roman au fost, aseara, invitatiii jurnalistului Nicu Popescu in emisiune „Vocea Ardealeanului”.

продвижениепоиск телефона по imei

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

 1. Hei David, domnule, atitudinea dumneavoastră de a participa la o discuție, care chiar dacă a fost de afaceri prin ochii Grupului AFI, cei ce v-au invitat sunt în campanie electorală și v-ați aflat într-o încăpere, unde erau însemne și reclamă de partid.
  În țara dumneavoastră așa se procedează?
  Este excelent că se implică persoane pentru schimbarea stării economice din municipiul Alba Iulia și din județul Alba, însă mișcarea aceasta este incorectă.
  Dacă rămânea discuția de la Vocea Ardealului, sau alt mediu mass-media, și nu erau buluc toți candidații PP-DD pe israelieni, era o mișcare politică inteligentă.
  Să sperăm că va rămâne ceea ce trebuie, o bună inițiativă economică.
  Vedeți că aveți în echipă un șahist cu experiență. Invitația cu care s-a lăudat Cornel Comșa, legată de casa Regală, o acțiune tipică DD-lui, de a se pune în evidență fără caracter și conștiință, este și aceasta o mutare greșită. Nu este tare deloc. Nu sunt mișcări politice și PR profesioniste așa cum credeți.
  Apropo, declarația candidatului Dorin Șerdean, cu privire la relația Hava – sportivi, citită în alt articol, este pertinentă și corect scoasă pe piața campaniei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*