Alba Iulia: De Zilele Orasului, puteti circula gratuit cu autobuzul supraetajat

Autobuzul supraetajat al Societății de Transport Public Local va circula gratuit de Zilele Orașului, in perioada 25-27 mai, pentru toți cetățenii municipiului Alba Iulia și pentru oaspeții care vor vizita orașul cu acest prilej. Între 25 și 27 mai 2012, STP nu va percepe prețul tichetelor de călătorie pentru cei care folosesc acest autobuz, dorind să se alăture în acest fel efortului Primăriei Alba Iulia de a organiza aceste eveniment foarte important pentru comunitate.

”Așa cum facem de fiecare dată, vom acoperi foarte bine toate traseele astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfășura manifestările dedicate orașului. Pentru turiștii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară astfel încât să nu existe timpi morți sau perioade îndelungate de așteptare. De asemenea, în aceste zile, autobuzul supraetajat va circula gratuit pe toate rutele. Sperăm să fie vreme frumoasă și cât mai multă lume să se bucure de surprizele pregătite de organizatorii evenimenteor” a declarat directorul STP, Stelian Nicola.

Autobuzul va circula pe rutele obișnuite, conform orarului normal de circulație. Pentru celelalte mijloace de transport, un bilet costă 1,8 lei și este valabil o oră pe toate traseele STP, indiferent de numărul de numărul de autobuze sau linii schimbate. Biletele pot fi achiziționate atât prin mijloacele clasice cât și prin SMS, trimițând textul ”Alba” la numărul 7585, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone și Orange .

поисковые системы раскруткааск фм узнать кто пишет бесплатно

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*