„Povești în Versuri”, tema Laboratorului de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

„Povești în Versuri”, tema Laboratorului de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 13 iunie 2024, de la ora 15:00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește un nou atelier de teatru care are ca titlu: „Povești în versuri: Gândire și trăire în frazarea textului liric”. Atelierul va începe, ca de obicei, cu exerciții de încălzire vocală, dicție și improvizație. Va urma apoi prezentarea unor volume semnate de Mihai Eminescu, de unde se vor alege poezii și fragmente de proză ce vor fi folosite ca suport pentru exerciții.

Cu ajutorul textele selectate din opera lui Mihai Eminescu, tinerii actori vor crea un moment dramatic intitulat „Povești în versuri”, sub îndrumarea coordonatoarei proiectului actrița Cătălina MIHĂILĂ, lect. univ. dr. la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

3.37 Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor ce iubesc arta dramatică, fie ca actanți, fie ca simplii spectatori.

„Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba care vine cu o viziune inedită de a promova opere și scriitori prin intermediul instrumentelor teatrale. O misiune indirectă a acestui proiect este dezvoltarea personală sau profesională a tinerilor participanți, eliberarea de trac, recăpătarea încrederii de sine, cultivarea iubirii de sine și reușita unui discurs în fața unui public” transmite Cătălina MIHĂILĂ, actor și lect. univ. dr la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*