Alin Ignat: Asocierea Partidului Național Liberal cu nocivul PSD trebuie să înceteze

Democrația vorbește prin votul oamenilor și aduce întotdeauna politicul la reperele corecte. Ea nu greșește niciodată, ci lasă, cu fiecare ocazie, adevărate lecții, pentru învingători și pentru învinși deopotrivă.

Cine le pricepe și le aplică repede rămâne sau devine învingător, cine le ignoră rămâne sau devine învins. Fără excepție.

Alba continuă pe drumul proiectelor de dezvoltare implementate de Ion Dumitrel, harnicii primari liberali și colegii consilieri locali și județeni, după o competiție câștigată clar de oamenii care au demonstrat că vor, știu și pot să facă treabă cu seriozitate pentru comunitățile lor.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat, din nou, încrederea lor. Nu avem voie să dezamăgim.

Mă bucur pentru fiecare coleg câștigător la finalul zilei de ieri, așa cum împărtășesc tristețea camarazilor care nu au reușit să obțină, de data asta, victoria. Ce e lege pentru mine e ca rămân, cu toată convingerea, alături de fiecare dintre ei. Avem multă treabă de făcut împreună.

În fine, cred că asocierea Partidului Național Liberal cu nocivul PSD trebuie să înceteze, o spun direct, așa cum am spus-o de la bun început. Această alianță ne-a costat enorm și e una din lecțiile democrației care a vorbit, clar și răspicat, prin votul proaspăt numărat al oamenilor.

Prin noi înșine, liberali! Doamne ajută!, a transmis Alin Ignat, deputat PNL de Alba.

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*