Potor conduce in sondaje cu cinci procente in fata actualului primar

Sondajele de opinie efectuate de ziarele locale, precum și de mai multe publicații online în ultima perioadă nu fac decât să confirme trendul ascendent pe care se află candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor. Potrivit datelor din ultimul sondaj Călin Potor conduce în preferințele electoratului din Alba Iulia cu un avans de aproximativ cinci procente în fața actualului primar al municipiului.

Este tot mai evidentă disperarea actualului primar, frica de a pierde scaunul călduț din primărie pe care îl ocupă de aproape 20 de ani. De fapt acesta a fost și motivul pentru care a negociat cu Liviu Dragnea trecerea la PSD: păstrarea funcției de primar. Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea din târg, iar după ce a fost refuzat de PSD, în 10 iunie Mircea Hava va trebui să se recunoască înfrânt.

În presa locală au fost publicate recent rezultatele mai multor sondaje de opinie realizate la nivel național în care sunt evidențiate principalele calități ale unui viitor primar. Pe primul loc, cu peste 22 de procente, se regăsește cinstea, urmată de apropierea de oameni și experiența în conducere. Ori Călin Potor întrunește din plin aceste așteptări ale cetățenilor. Cinstea doctorului Potor este mai presus de orice îndoială. Nu a fost implicat în niciun scandal sau dosar penal, numele lui nu s-a regăsit niciodată în marile ”afaceri”, iar el și familia lui nu au fost acuzați că ar fi beneficiat vreodată de bani publici.

Apropierea de cetățeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcțiile pe care le-a deținut, atât politice, cât și administrative Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziție din ultima perioadă și declarațiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcție, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun.

Rezultatele dovedesc faptul că USL vine în fața alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru și apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesioniști, de oameni harnici și cinstiți

GABRIEL PLEȘA

Președinte PNL Alba Iulia

 продвижениепрограмма для взлома wi fi

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*